Herken je dit?

Z

Zou je je graag energieker willen voelen?

Z
Zou je graag meer rust willen ervaren in je hoofd, je lichaam, je leven?
Z
Zou je meer vertrouwen willen hebben in jezelf, en het leven?
Z
Zou je meer ruimte willen ervaren om gewoon jezelf te kunnen zijn?
Z
Zou je willen dat je eens heel even kon stoppen met piekeren?
Z
Zou je graag beter willen slapen? Wat gemakkelijker in slaap vallen en wat rustiger slapen?
Z
Zou je meer invloed op je leven willen ervaren?
Z
Zou je meer ruimte en vrijheid willen ervaren om meer van je leven te kunnen genieten?

Van je leven ondergaan, naar je leven creëren

Herken je dat, je wilt iets veranderen in je leven, meer rust in je hoofd, meer balans in je leven, minder stress, meer genieten, meer positiviteit, meer ontspanning, betere relatie met jezelf, of mensen om je heen. Je wilt meer uit jezelf, je relaties en je leven halen, maar het lukt niet. Je hebt al van alles geprobeerd, boeken gelezen, cursussen gedaan, maar je blijft in hetzelfde cirkeltje doordraaien.

Het goede nieuws is: Je bent niet de enige!! Ik geef al jaren trainingen of begeleidingstrajecten in persoonlijke ontwikkeling en yogalessen. Daardoor weet ik dat veel mensen iets aan zichzelf, hun relaties of hun leven willen veranderen of verbeteren. En verstandelijk weten ze ook dat je, als je iets anders wil laten zijn, je ook iets anders moet doen. En daar zit vaak het probleem. De energie om te blijven volhouden, gebrek aan tijd, geen zin, geen energie, en de verplichtingen en de drukte van de dag maakt dat je elke dag weer blijft gaan, zoals het gisteren ging.

Maar het kan anders! Ik geloof dat iedereen in staat is zelf meer geluk, gezondheid en plezier in zijn/haar leven te kiezen en te creëren. En ik heb er mijn missie van gemaakt, om mensen te leren en te inspireren om zelf de regie te nemen over wat je denkt, wat je doet, en hoe je je leven ervaart en creëert.

Met mijn verschillende offlne en online programma’s leer en inspireer hoe je meer uit jezelf en je leven kunt halen. Hoe je jezelf en de kwaliteit van je leven kan verbeteren en optimaliseren. Hoe je je levenswijze kan veranderen van ‘je leven ondergaan’ naar ‘je leven creëren’. Je ontdekt je eigen obstakels die je tegenhouden te doen wat je graag wil doen, en bevrijd jezelf van deze obstakels. Zodat je meer vrijheid ervaart, meer keuze, meer energie, meer innerlijke vrede, meer voldoening en meer geluk.

Welk programma kies jij?

\

8-weekse privé 'op maat' mindfulnesstraining / coaching

\

8-weekse groepstraining 'Meer dan mindfulness'

\

10-daagse online Mindful Morning

\

7-daagse online training 'In 7 dagen meer Mindful'

\

7-daagse online training 'Stap voor stap naar een nieuw begin'

\

Gratis online Mindful Momentje met mij (30 min)

Programma’s & Prijzen

Wie ben ik?

Mijn naam is Marjolein Stallinga en ik ben trotse eigenaar van Mindful met Marjolein en mede-eigenaar van Yoga & More Maastricht.

Ik kwam 20 jaar geleden in contact met yoga tijdens de zwangerschappen van mijn 3 kinderen. In de hectische periode waarin ik mijn werk wilde combineren met mijn gezin, heeft yoga mij steeds weer tijd voor en contact met mezelf gebracht. Yoga hielp mijn lichaam en geest soepel, gezond en ontspannen te houden.

Door het effect dat yoga op mij had raakte ik steeds meer geïnteresseerd in de oorsprong van yoga en de filosofie achter de houdingen en raakte ik steeds meer geïnspireerd om dit door te geven aan anderen.
Ik heb de 3 jarige Hathayoga opleiding bij Yoga opleidigen Limburg gevolgd en met succes afgerond. Inmiddels geef ik al bijna 10 jaar met heel veel plezier hatha yoga lessen.

Door de yoga beoefening kreeg ik ook steeds meer interesse in de werking van de psyche van de mens. Elke dag ervaar ik hoe de combinatie van mindfulness en yoga je bewuster kan maken van jezelf, je gedachten, je emoties, je gevoelens, je overtuigingen, je patronen en je relaties met je omgeving. Mindfulness heeft me laten ervaren dat ik altijd weer een keuze heb. Ik heb bewust leren antwoorden in plaats van automatisch reageren.

Het inspireert mij om mensen in beweging te brengen en bewuster te maken hoe ze zelf actief kunnen bijdragen aan hun welzijn en levenskwaliteit.

In mijn verschillende programma’s begeleid ik mensen met veel liefde en passie bij het (terug)vinden en behouden van rust en ruimte in hun hoofd, lichaam en leven. Vanuit deze ruimte begeleid ik mensen om meer helpend om te gaan met de uitdagingen in hun dagelijks leven. Mensen bewust maken van hun eigen potentieel en vermogen om hun leven te creëren ipv te ondergaan, om meer te stromen in plaats van te strijden, waardoor ze meer geluk, gezondheid en plezier ervaren in hun dagelijks leven.

Mijn begeleiding bestaat uit het delen van kennis over hoe mens-zijn nu eigenlijk werkt. Hoe werken je hersenen, hoe werkt je zenuwstelsel, en hoe werken deze twee samen. Maar ook, welke invloed hebben ervaringen uit je verleden en stress op je hersenen, je zenuwstelsel en op hoe je je leven nu ervaart. Waarbij het niet zozeer gaat om de ervaring zelf, als wel hoe je er mee om bent gegaan. Welke sporen heeft het in lichaam en geest achtergelaten?

Ik geloof erin dat, wanneer je meer kennis hebt over je hersenen en zenuwstelsel en je begrijpt hoe deze beïnvloed worden door ervaringen, maar vooral ook hoe je deze zelf kunt beïnvloeden, je steeds meer invloed kan uitoefenen op hoe je je leven ervaart en creëert.

Daarnaast train ik mensen, met verschillende oefeningen, in het ontwikkelen van meer bewustzijn. Zodat ze meer bewust kunnen worden van hoe ze nu omgaan met hun eigen gedachten, patronen, en overtuigingen, maar ook van hoe ze omgaan met situaties en personen waarin/waarbij ze stress en emoties ervaren.

Ik heb ervaren dat meer inzicht in jezelf en grip op jezelf je ervaring van je leven kan verschuiven van slachtoffer naar regisseur. Van machteloosheid, naar invloed uitoefenen. Dat geeft mensen meer kracht en (zelf) vertrouwen.

Het weer ervaren van veiligheid (je op je gemak voelen, jezelf kunnen zijn) en verbinding (met jezelf, je omgeving, andere mensen) zijn voor mij de pijlers waarop de begeleiding rust.

Met veel liefde en passie wil ik zoveel mogelijk mensen leren, inspireren en motiveren om zelf meer rust, ruimte, ontspanning en vrede in je hoofd, lichaam en leven te creëren. Om vervolgens vanuit die ruimte te leren hoe je je mindset, levenshouding en levenswijze kan kiezen en creëren.

CAT. 1 gecertificeerde trainer

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging VMBN en als trainer cat. 1 gecertificeerd door de VMBN. Dat betekent dat ik voldoe aan de eis van veel zorgverzekeraars om in aanmerking te komen voor geheel of gedeeltelijke vergoeding van de training.

Vergoeding door zorgverzekeraar

Veel zorgverzekeraars vergoeden de 8-weekse mindfulnesstraining geheel of gedeeltelijk. Kijk voor een overzicht op https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/mindfulness en check de polisvoorwaarden van je zorgverzekering.

Jij droomt hier toch ook van?

Z

Rust in je hoofd, je lichaam, je leven

Z

Je energiek voelen, zin hebben in de dag

Z

Gemakkelijk in slaap vallen en uitgerust wakker worden

Z

Invloed op je leven, zowel privé als zakelijk

 

Z

Gevoel van vrijheid en ruimte om te genieten

Wat zeggen anderen over mijn programma’s?

  • Wat ik tijdens de training heb geleerd is eigenlijk heel eenvoudig en dicht bij mezelf, ik ben mijn eigen instrument en het is ook nog eens wetenschappelijk onderbouwd. Die combinatie spreekt mij erg aan.
  • Ik vind dat je een hele fijne combinatie hebt van liefdevol zijn en doorzetten. Je bent supergoed in het aanvoelen van wat er nodig is. In de eerste sessies heb je mijn gevoelens de ruimte gegeven en vandaaruit te werken. De laatste sessies, was ik rustiger en konden we meer vanuit de theorie werken. De individuele training heeft hierdoor voor mij wel echt een meerwaarde.
  • Wat ik ook erg waardeer is je totaalpakket. Dat ik je mag appen zodra ik dat nodig heb, juist om de gewoontes te doorbreken. En de mogelijkheid tot de mindful morning, beginnen vanuit rust en balans aan je dag en de uitdaging van het vroege opstaan.
Angelique

In de persoonlijke training ben ik mijn angsten en de paniek aanvallen op een andere manier gaan bekijken.

lDe training heeft mij een stukje rust terug gegeven en vertrouwen in mijzelf. Verder neem ik een hoop kennis mee de toekomst in en zal ik de klapper nog vaak openslaan om weer een met een andere blik naar de materie te kijken en er me bezig te blijven.

Ik vond het heel fijn om met jou deze training 1 op 1 te kunnen doen. Je hebt me echt door een moeilijke periode heen geholpen. 

Ik vond dat je alles heel goed uitlegde en dat je de materie goed personaliseerde naar mijn verhaal. Dat was heel prettig. 

Verder heb je een hele fijne energie en kwam ik altijd ontspannen thuis. 

Anne

De training heeft mij vooral meer bewustzijn van mijn gedachten, emoties en zelfbeeld gebracht, maar ook meer ontspanning in denken, doen en laten. Een belangrijk eerste inzicht was voor mij dat automatismen mijn leven bepaalden. Nu ben ik mij daar bewuster van als dat gebeurt en lukt het mij (regelmatig, niet altijd) om dat te omzeilen. 
Ik waardeerde de groepsbijeenkomsten die voor mij ook als stok achter de deur fungeerden om mindful bezig te blijven. Ik vond het wel lastig om elke dag een meditatie te doen en dat is mij ook niet meer gelukt de afgelopen weken. Ik begin meer rust in alles te vinden en zie ik ook de meerwaarde in van meditatie. Dit maakt het voor mij mogelijk om het wel in te gaan bouwen in mijn week. 
Deze cursus is voor mij een belangrijk houvast geweest in de afgelopen weken/maanden om mijn leven weer op de rit te krijgen. Ik voel mij nu sterker, heb ik meer zelfvertrouwen, voel ik mij gelukkiger en meer ontspannen dan vóór de relatiebreuk. Zonder de training was ik waarschijnlijk minder ver geweest in dit proces. 

Kirsten

Veel gestelde vragen

Voor wie is dit traject bedoeld?

Voor iedereen die meer rust wil ervaren in en invloed op wat gebeurd in hoofd, lichaam en leven

Hoelang duurt dit traject?

Het mindfulnesstraject (groep en individueel) duurt 8 weken.

De Mindful Morning duurt 10 werkdagen

Is dit een online training?
Dit is een gecombineerde training. Het grootste deel van de training zal online plaatsvinden, maar we hebben ook contact met elkaar via email en whatsapp.

Wanneer start dit traject?

De individuele trainingen kunnen elke gewenst tijdstip starten.

De groepstrainingen zijn 4 x per jaar, zie info bij de betreffende training

De Mindful Morning is 6 x per jaar, zie info op de betreffende pagina.

Kan ik ook in termijnen betalen?

Ja, het is mogelijk om in termijnen te betalen. Als je van deze mogelijkheid gebruik wilt maken stuur dan een e-mail naar marjolein@yogaandmoremaastricht.nl